Maak morgen je teksten onweerstaanbaar

Online cursus: Psychologisch Beïnvloeden met Tekst

+ exclusief voor bezoekers van de Dag van de ZZP'er een Masterclass copy op maandag 27 juni van 15.00 uur tot 17.00 uur.  


Eenvoudig aanmelden in 2 stappen

Stap 1. Meld je aan voor de online cursus Schrijven voor het Brein. Hiermee heb je 1 jaar lang toegang tot de cursus.


Stap 2. Zet in het opmerkingenveld "Dag van de ZZP'er". Je krijgt dan deze week een uitnodiging voor de exclusieve online Masterclass copy op 27 juni van 15.00 tot 17.00 uur. Martin van Kranenburg en Etienne Donicie geven deze Masterclass.


Daarna heb je ook nog toegang tot de 4 Masterclasses voor alle deelnemers elke 2e vrijdag van een kwartaal.  

Zet je teksten nu écht op scherp voor slechts 179,- excl. btw


Deze aanbieding is geldig t/m vrijdag 17 juni. 

 

Dit  zeggen de deelnemers

"De principes van Cialdini in tekst zijn goud''

De beïnvloedingprincipes van Cialdini kende ik al. Nu weet ik nog beter hoe ik deze kan toepassen in teksten. En hoe ik dus bewust kan schrijven voor het onbewuste brein. Met tekst de aandacht van je lezer pakken, vasthouden en sturen. Het kan! 

Nicol Tadema, zelfstandig ondernemer en spreker.

"Als ZZP'er wil  ik een website waar ik trots op ben"

Waar begin je als je een nieuwe website wil? Na de tweede module wist ik al precies hoe ik het wilde. Goud die dialoogschets. Nu loopt het vanzelf. Nog een paar weken en dan ga ik live met een website waar ik trots op ben.  

Marenthe de Bruijne,  zelfstandig ondernemer 

"Die neuro-laag over tekst maakt het verschil"

Wat een supertraining! Zoveel handvatten en praktische tips. Het is een geweldig om je teksten af te stemmen op het onbewuste brein van je lezer. Die KHW en KHK methode is ook briljant. Tekst is het belangrijkste voor conversie.

Claudia Treep Freelance tekstschrijver en marketeer
1
Online cursus
4
Online masterclasses
1.200+
Deelnemers in 15 maanden
88
Teams

+ 1.200 communicatiespecialisten, ondernemers en marketeers doen al mee


null

nullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnullnull

nullnullnullnullnullnullnull


Bewezen resultaat na de training

1. Je teksten worden beter gelezen. Je schrijft per segment. Niemand herkent zich in algemeenheden. Je succes begint met een lezer die zichzelf en zijn behoefte direct herkent.  


2. Je tekst bevat meer bewijs. Bij elke tekst stel je de structuurvragen over behoefte, belofte en bewijs. Gevolgd door de vraag om een passende reactie. Dat levert veel betere resultaten op.


3.  Je beïnvloedt je lezer met de bewezen 7 Cialdini principes. Wil je eerder een "ja" op jouw verzoek? Leer hoe je de principes van Cialdini effectief inzet voor meer impact en conversie.


4. Je krijgt aantoonbaar meer reacties. Je leert aan de hand van de NeuromarketingCode hoe je de aandacht van je lezer kan pakken, vasthouden en sturen naar "gewenst gedrag".


5. Je teksten zijn veel beter leesbaar. Met de bewezen minusmethode maak je je teksten vlotter, korter, concreter, actiever en persoonlijker. Zo maak je je teksten onweerstaanbaar.


5 dagen een module van 1 uur

Module 1: Kruip in de huid van je lezer

Je begint met een duidelijke definitie van elk segment waarvoor je schrijft.

Module 2: Breng structuur aan in tekst

Voor structuur in tekst maak je vooraf een opzet van de behoefte, je belofte en het bewijs per segment.

Module 3: Kijk- en leesgedrag beïnvloeden 

Je stuurt eerst het oog waar jij het wil hebben. Daarna maak je bewust  gebruik van Cialdini triggers.

Module 4: Pas neuromarketing toe in tekst

Je checkt aan de hand van de NeuromarketingCode je tekst en design voor maximale impact voor conversie. 

Module 5: Eindredactie

Je verwijdert alle overbodige tekst en vervangt vage, zwakke, formele en passieve tekst.

Wil je met zelfvertrouwen overtuigend leren schrijven?

Ja, ik wil een jaar lang toegang tot alle lessen voor slechts 179,- excl. btw en inclusief de Masterclass copy voor ZZP-ers met Martin van Kranenburg en Etienne Donicie op 27 juni

Deze aanbieding is geldig t/m vrijdag 17 juni

                                   

Veel gestelde vragen

Wat levert deze cursus mij op?

Je schrijft met meer impact, plezier en vertrouwen. Je leert hoe je bewezen psychologische principes toepast op tekst. Je ziet de aanpassingen direct terug in de hoogte van je conversie. Tekst kan je eenvoudig zelf aanpassen en heeft een grote impact op je online succes.

Krijg je een certificaat?

Ja, natuurlijk. Als je de vijf modules hebt afgerond deel je je belangrijkste inzichten en successen. Daarna ontvang je een certificaat van deelname. Je houdt sowieso een jaar lang toegang inclusief de 4 online masterclasses.

Hoeveel tijd kost het?

De online cursus is vergelijkbaar met een training van een dag. Je leert in je eigen tempo. Je kunt ervoor kiezen om twee keer een halve dag in te plannen, of je spreidt het over een aantal weken. De keuze is volledig aan jou. Je houdt sowieso een jaar lang toegang. En elk kwartaal kun je een online masterclass bijwonen.

Heb je er ook iets aan als je teksten uitbesteedt?

Je hoeft niet altijd zelf te schrijven, als je maar kunt beoordelen of een tekst goed is. Juist daarom kiezen veel zelfstandig ondernemers ervoor om mee te doen. Zo worden ze ook een betere gesprekspartner en kunnen ze een betere briefing schrijven.

Tekst is de belangrijkste aanjager voor meer opdrachten, omzet en tevreden klanten. Als jij dan niet kan beoordelen of de tekst goed genoeg is. Wie dan wel? Dan heb je die investering van 179,- euro zo terugverdiend. Je hebt sowieso een jaar lang toegang inclusief de 4 goed bezochte online masterclasses. Hier kun je ook je eigen case aandragen en vragen stellen over neuromarketing en tekst.

Wie doen er al aan de training mee?

Deze training is bedoeld voor iedereen die teksten schrijft of beoordeelt. Dit zijn ondernemers, marketeers, copywriters en communicatieprofessionals.

Veel bekende merken zijn overtuigd en doen mee.

Kan ik mijn teksten met jullie bespreken?

Elke tweede vrijdag van een kwartaal kun je als deelnemer je tekst laten bespreken in de masterclasses copy. Dit is exclusief voor alle deelnemers.

Indien je een second opinion wil op een belangrijke tekst kun je ook 1-op-1 coaching inhuren. Mocht je hier nu al vragen over hebben laat het ons dan weten.

Hoe lang houd ik toegang tot de online cursus?

Je koopt voor 179,- een jaar toegang tot de online cursus inclusief 4 online masterclasses.

Daarna kun je toegang tot de online cursus, updates en masterclasses copy houden voor 49,50 per jaar.