Onze missie is tekst op de agenda. Onze brandstof succesvolle cursisten die de kennis toepassen.

Wim van der Mark schrijfcoach 

Ik was al in de jaren 80 van de vorige eeuw gefascineerd door de kracht van tekst. Ik vond het wonderlijk wat een andere kopzin boven een direct mailbrief voor effect had.


Ik was tot 1990 verkoopleider bij Vierhand Direct Marketing. Voor onze klanten organiseerden we tweedaagse seminars met Professor Siegfried Vögele.

Martin van Kranenburg neuromarketeer 

Daar zat ik dan. Op het puntje van mijn stoel. Als de dag van gisteren zie ik mij nog zitten op het event van de Psychologie van het Overtuigen met Robert Cialdini van Denkproducties. 


Hoe krijg je eerder een "ja" op jouw verzoek. Magisch. Hoe vertaal ik dit naar online? Als je die neurolaag over tekst legt... daar ligt het goud. 

Etienne Donicie

Etienne Donicie

schrijfcoach en strateeg

Het Slagersvakblad of Schoenvisie. Dat waren de stageopties in 1995 in mijn eindexamenjaar op de School voor Journalistiek. Dacht het niet! Het alternatief: stage bij een piepklein internetbedrijfje.
Het web greep me meteen. Sindsdien eet ik online copy en content voor ontbijt, lunch én diner.

nullnullnullnullnullnullnull

The making of....

Hier zie je Martin aan het werk bij studio Wim van der Mark in Hoofddorp. Hoe kun je winnen met verliestaal?


Schaarste is naast sociale bewijskracht een van de meest gebruikte principes van Cialdini om eerder een (kleine) ”ja” te krijgen op jouw verzoek. Maar hoe vertaal je dat in tekst?