arrow_drop_up arrow_drop_down

Schrijftraining voor je team  


Maak samen met Martin en Wim  je webteksten onweerstaanbaar 

Theorie leer je thuis. Toepassen doe je samen met je collega's in de training.

Combineer de online lessen  twee dagdelen live training met Martin en/of Wim

Bij de start van de teamtraining hebben de teams of deelnemers direct toegang toegang tot de online training. In teamtraining staat het optimaliseren van de eigen teksten, landingspagina's en conversiefunnels centraal.  


Je trainer is optimaal voorbereid en kent jouw aanbod en doelgroep

De deelnemers mailen de uitwerking van de eerste twee opdrachten voor de eerste training al naar de trainer. Die kent dan jullie propositie en jullie lezer. En nog veel belangrijker: jullie doel.

 

Trainingen die resultaat hebben

De trainingen zijn bij jullie op kantoor in een daarvoor geschikte trainingsruimte. Online via Zoom kan ook. Je haalt het meeste uit de training als de deelnemers alle online lessen volgen, alle opdrachten maken en tussen de trainingen door aan jullie teksten werken. Leren is voor 70% doen! Vrijblijvende trainingen leveren weinig op.


Wie geeft de trainingen?

De incompany trainingen worden verzorgd door Wim en/of Martin. Afhankelijk van je markt, vragen en doelgroep verzorgen ze allebei een les. Soms is het beter om beide trainingen door één trainer te laten geven. Dat gebeurt in overleg. 


Moeten het twee sessies zijn?

Er moet niets, maar met twee sessies van een dagdeel en  gericht werken aan opdrachten tussendoor heeft wel het meeste effect. Het effect van een training zit voor  10% in de kennis, voor 20% in oefenen en voor 70% in toepassen in je eigen praktijk. Daarom kun je veel beter voor twee losse dagdelen kiezen dan voor een hele dag.  


Wat kost een teamtraining? 

Dit is uiteraard maatwerk. Afhankelijk van het aantal deelnemers bepalen we op maat een prijs voor de toegang tot de online training. De schrijftrainingen voor je team zelf kosten daarna € 995,-, per dagdeel, exclusief eventuele reiskosten. Je krijgt daarvoor een trainer die optimaal voorbereid is op jullie situatie, aanbod en doelgroep.  


Bel of mail Wim of Martin voor meer informatie


E-mail: wim@schrijvenvoorhetbrein.nl 

Telefoon  +31 6 54644314

E-mail: martin@schrijvenvoorhetbrein.nl

Telefoon +31 6 39662379