arrow_drop_up arrow_drop_down

Omdat ons brein van verhalen houdt

Het verhaal van Wim

Toen Martin me belde had ik hem twee keer ontmoet bij Beeckestijn. We hadden een vage afspraak staan om elkaar eens te bellen. En Martin belde. "Zullen we samen een boek schrijven? Ik heb al een titel: Schrijven voor het brein". Ik zei spontaan ja. Ik wilde  al lang een nieuw boek  schrijven. Mijn laatste boek was een studieboek voor het HBO.

Het verhaal van Martin

Voorjaar 2019. Ik mocht spreken op een online marketing evenement. Ik zag de lijst met sprekers en in de middag stond Wim van der Mark op het programma. Hmm, daar had ik al meer van gehoord. Ik had zelfs een van zijn boeken gelezen en had hem altijd al een keer aan het werk willen zien. Mooi dus! Nu had ik nog meer zin in het event.

Wat anderen over ons zeggen als trainers

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Zeer nuttige en praktische training tekstschrijven gevolgd, gegeven door Wim van der Mark! Goede combinatie van theorie (hoe werken onze hersenen), wat betekent dit voor tekst en voorbeelden uit eigen praktijk.
Review op Springest na een training voor ISCV
Ms. Nameless
Add Your Stars
Erg inspirerend. Ik heb het gelijk met succes in de praktijk kunnen toepassen! Verwacht veel theorie en weinig praktijk. Wel is er veel ruimte voor interactie met de zowel Wim als de medecursisten.
Review op Springest na een training voor ISCV
Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik heb veel geleerd tijdens de training, mede dankzij de praktijkvoorbeelden van de verschillende websites van deelnemers. Leuk ook om meer te leren over effect van beeld en op welke manier je dit kunt gebruiken om nog meer lezers te krijgen. Hier wist ik nog niet zoveel van.
Review op Springest na een training voor ISCV
Ms. Nameless
Add Your Stars