Etienne Donicie

Met 25 jaar ervaring in online content, copy, conversie en SEO ben je bij Etienne aan het juiste adres voor stevige sparsessies.

Etienne Donicie

Ik help je graag verder naar nóg betere content

Ik ben sinds 1998 ondernemer in online content. Eerst met een tekstbureau dat teksten voor websites maakte. Later heb ik meegewerkt aan de eerste internetbankiersite van ABN Amro en deed ik wat langer lopende interim klussen, allemaal gericht op het maken van teksten voor online kanalen.

In 1999 gaf ik mijn eerste training schrijven voor het web

Eind 1999 vroeg iemand mij een cursus schrijven voor het web te verzorgen en een van de eerste opdrachtgevers was toen het KNMI. Ik kwam er achter dat ik lesgeven wel heel erg tof vond om te doen en doe dat nog steeds met heel veel plezier. Toch een beetje van mijn vader overgenomen denk ik. Hij was ruim 40 jaar onderwijzer.

Honderden trainingen verzorgd

Lectric, SRM, De Redactie en sinds kort ook Beeckestijn Business School, daar geef ik mijn trainingen. Ik heb al bij meer dan 250 bedrijven en organisaties incompany trajecten gedaan. Die trainingen gaan altijd over de content op digitale kanalen.

Conversie en copy

Ik houd me het liefst bezig met content, copy en de totale beleving voor de gebruiker. Dat combineer ik met alle kennis over neuromarketing en the science of persuasion. Met die tools help ik schrijvers en teams met het maken van beter converterende teksten voor mails en sites.

Nét geen échte Amsterdammer

Verder kom ik uit Amstelveen, maar ik woon al mijn hele volwassen leven in Amsterdam. Daar krijg je mij voorlopig ook niet meer weg.


Wil je meer leren en betere teksten schrijven? Wacht niet langer en meld je aan. En ik zie je graag bij een van de komende masterclasses. Doe je mee?

nullnull