Contact met Wim, Martin of Etienne?

Wim van der Mark

Wim is specialist in copywriting, online marketing en commerciële communicatie. Hij is trainer, auteur van meerdere bestsellers, columnist, veelgevraagd spreker en consultant. Hij haalde 10 jaar lang Prof. Siegried Vögele voor tekst seminars naar Nederland. Hij richtte in 1990 IDMK op en is sinds 2007 eigenaar van Dialoogtrainers.nl. Wim geeft ook schrijftrainingen voor onder andere ICM, Beeckestijn Business School en ISCV Schrijftrainingen. 

Bel Wim op 06-54644314 

of mail naar wim@schrijvenvoorhetbrein.nl

Martin van Kranenburg

Martin is één van Nederlands grootste conversiespecialisten met meer dan 20 jaar ervaring met het optimaliseren van websites. Martin is docent bij Beeckestijn, Thuiswinkel.org en The Talent Institute en expert in usability, conversie en neuromarketing. Hij is de schrijver van de populaire whitepaper "online beïnvloeden", waarin hij de principes van Robert B. Cialdini heeft vertaald naar een online omgeving.

Bel Martin op 06-39662379

of mail naar martin@schrijvenvoorhetbrein.nl

Etienne Donicie

Etienne Donicie

Etienne is al sinds november 1995 bezig met online content. Hij adviseert en geeft trainingen in alle content die je nodig hebt voor SEO, socials, mail en je site. Hij geeft al sinds 1999 les bij onder andere SRM, De Redactie, Beeckestijn Business School en voor wie ze nog kent: Lectric. Hij helpt al 20 jaar organisaties met het maken van betere content voor conversie en contentmarketing.


Bel Etienne op 06-50262863

Of mail naar:etienne@schrijvenvoorhetbrein.nl