arrow_drop_up arrow_drop_down

Psychologisch beïnvloeden met tekst 

5 modules met videolessen en praktische  oefeningen om optimaal te scoren met tekst

Zorg dat elk woord direct raak is.

Schrijf duidelijker, motiverender en  verleidelijker.Schrijven voor het brein

Module 1 Voorbereiden

Je begint met echt in de huid van je lezer te kruipen. Aan het einde van de les maak je een persona voor het segment waarvoor je schrijft.


29 minuten video en een werkblad.

Module 2  Leesgedrag

Ontdek hoe je lezer kijkt, leest en beslist. Ga in dialoog met je lezer en benut de vier basismotivatoren. Maak daarna een dialoogschets voor structuur in je tekst.


69 minuten video en een werkblad.

Module 3  Beïnvloeden

Beïnvloed jouw lezer met de principes van Robert Cialdini. Ontdek welke principes passen bij jouw aanbod en maak al je teksten veel overtuigender.


111 minuten video en een werkblad.

.

Module 4  Conversie

Krijg meer reacties met de  formule B=MAT+rU. Leer de fijne kneepjes van verleiding en het gebruik van weggevers en verleidelijke buttons voor meer reacties.


34 minuten video en een werkblad.

Module 5  Eindredactie

Maak je teksten veel korter, directer, vlotter, actiever, persoonlijker en concreter met de minusmethode.

Ook jouw lezer vertrouwt  onduidelijke tekst niet!


42 minuten video en een werkblad.  

Extra's

2 keer per jaar een webinar waarin Martin en Wim vier websites analyseren op tekst verkoopkracht. Plus regelmatig updates van lessen en nieuwe lessen.


2 webinars, continu updates en nieuwe lessen.  

€ 179,- excl. btw

Dit  zeggen de deelnemers

"Ik dacht dat ik het allemaal wel wist''

De beïnvloedingprincipes van Cialdini kende ik al. Nu weet ik nog beter hoe ik deze kan toepassen in teksten. En hoe ik dus bewust kan schrijven voor het onbewuste brein. Deze online training is a must see voor elke copywriter.

Nicol Tadema, Voor tekst

"Ik wil een website waar ik trots op ben"

Waar begin je als je een nieuwe website wil?  Na de tweede module wist ik al precies hoe ik het wilde. Goud die dialoogschets. Nu loopt het vanzelf. Nog een paar weken en dan ga ik live met een website waar ik trots op ben.      

Marenthe de Bruijne 

"Bewust schrijven voor het onbewuste brein"

Wat een supertraining! 


Het is een geweldig hulpmiddel om je teksten af te stemmen op het onbewuste brein van je lezer. 


Bedankt Wim en Martin!

Claudia Treep, D-Reizen en VakantieXperts 

Een jaar toegang tot lesstof waar je normaal  € 500,- voor betaalt.

Hier slechts  179,- exclusief btw

                                   

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd kost de online training inclusief het invullen van de werkbladen?

De training is vergelijkbaar met een training van minimaal een dag. Het beluisteren van alle video's kost 4 uur en 36 minuten. De oefeningen vragen 2 tot 4 uur. Je haalt het beste resultaat als je de training in blokken van 1 of 2 uur volgt en tussendoor aan je teksten werkt.

Moet je de werkbladen insturen?

Nee, als je alleen de online training volgt vul je alle werkbladen voor jezelf in. Als je ook aanvullende coaching of teamtraining neemt, is het bijzonder handig als je samen naar de werkbladen kijkt.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is gemaakt voor mensen die webteksten, e-mailingteksten en blogs schrijven, laten schrijven en beoordelen. Dat zijn content-specialisten, webredacteuren, copywriters, ondernemers en online marketeers.

Wat is het niveau van de training?

In onze live trainingen komen deelnemers die pas beginnen met het schrijven van marketingteksten en ervaren copywriters. De training is vooral praktisch.

Kan je de aanvullende coaching of training ook later afnemen?

Aanvullende coaching of training kan je afnemen wanneer er behoefte aan is. Dus ook veel later als je een nieuw product wil lanceren, wil beginnen met bloggen of e-mailen, een nieuwe website wil, of wat dan ook.

Moet je de modules op volgorde volgen?

We hebben bij het maken van de lessen een logische volgorde aangehouden. Eerst voorbereiden. Daarna de belofte, gevolgd door beïnvloeden en het bewijs van je belofte. In de 4e module conversie, dus het krijgen van meer en betere reacties. De laatste module gaat over eindredactie. Maar als jij direct met conversie aan de slag wilt, kun je natuurlijk gewoon met module 4 beginnen.

Houd ik altijd toegang tot de lessen?

Je koopt een jaar toegang. Je kunt de toegang tot de updates en webinars daarna houden voor € 19,50 per jaar. Deelnemers aan de aanvullende coaching of training krijgen een jaar extra toegang.

Kan een collega ook meekijken?

De deelname is persoonlijk. Een collega kan op jouw scherm meekijken, maar het is niet handig om je collega op jouw naam in te laten loggen. Dat geeft vreemde situaties op de community en de volgorde van de lessen wordt verstoord. We bieden korting voor meer dan 3 deelnemers van één organisatie.

Hoeveel tijd zit er tussen de sessies bij aanvullende coaching?

Dat bepaal je zelf. Na elke sessie ga je met een concrete opdracht aan de slag. Als je al je tijd aan schrijven besteedt, kun je de sessie dus heel snel achter elkaar plannen. Als je als ondernemer veel meer aan je hoofd hebt, kun je er ook 1 of 2 weken tussen laten.

Krijg je een certificaat?

Deelnemers die alle lessen gevolgd hebben, kunnen hun werkbladen, belangrijkste inzichten en resultaten insturen. Na beoordeling ontvangen zij een certificaat en treden toe tot de Schrijven voor het Brein groep 'Gecertificeerde deelnemers'.

Waarom is deze training veel goedkoper dan andere online trainingen?

Onze missie is om iedereen met een website kennis te bieden over de werking van het brein. Dat maakt communicatie veel transparanter. Deze kennis hoeft niet exclusief te blijven voor de grote online spelers. Door de schaalgrootte kunnen wij deze training continue actualiseren en toch voor een laag bedrag aanbieden.

                               

Bestel nu toegang tot alle lessen

Een  jaar lang  toegang tot alle lessen voor € 179,- excl. btw. Na een jaar kun je je toegang  verlengen voor slechts € 19,50 excl. btw per jaar.