Dit zijn de antwoorden op veelgestelde vragen

Vraag het ons als je antwoord er niet bij staat

                                       

Veel gestelde vragen

Krijg ik na afronding een certificaat?

Ja! Als je de 5 modules hebt afgerond deel je je belangrijkste inzichten. Daarna ontvang je een certificaat van deelname. Je houdt sowieso een jaar lang toegang tot alle (nieuwe) lessen.

Haak elk kwartaal aan bij de online review masterclass. Zo haal je het maximale uit deze online cursus.

Hoeveel tijd kost het mij?

De online cursus is vergelijkbaar met een training van een dag. Je leert in je eigen tempo. Je kunt ervoor kiezen om twee keer een halve dag in te plannen, of je spreidt het over een aantal weken. De keuze is volledig aan jou.

Je houdt sowieso een jaar lang toegang. En elk kwartaal kun je een online review masterclass bijwonen. Zet die data alvast in je agenda.

Wat levert deze cursus mij op?

Je schrijft met meer impact, plezier en vertrouwen. Je leert hoe je bewezen psychologische principes toepast op tekst.

Tekst is de belangrijkste aanjager voor conversie. Zonder tussenkomst van IT kan je morgen je teksten en website optimaliseren.

Hoe lang houd ik toegang tot de online cursus?

Je houdt 1 jaar lang toegang tot alle lessen. Je kan elke tweede vrijdag van ieder kwartaal meedoen met de online review masterclasses. De extra deepdive sessies zijn gratis voor leden.

Lever op tijd je case in als je wilt dat jouw case aanbod komt bij de online review masterclass.

Heb ik er ook iets aan als ik teksten uitbesteed?

Het is niet altijd nodig zelf te schrijven, als je maar een goede tekst kan beoordelen. Teksten zijn cruciaal voor meer opdrachten, omzet en tevreden klanten. Kun jij niet beoordelen of een tekst goed is? Wie dan wel?

Met een investering van 179 euro krijg je 1 jaar toegang tot alle (nieuwe) lessen en 4 drukbezochte online review masterclasses. Hier bespreek je jouw eigen case en kan je vragen stellen aan Wim, Etienne of Martin.

Kan ik mijn teksten met jullie bespreken?

Elke tweede vrijdag van ieder kwartaal bespreek je met ons en andere leden je teksten. Gemiddeld doen tussen de 80 - 100 deelnemers per keer mee.

Lever op tijd je eigen case aan. We bespreken tussen de 7 tot 8 cases van deelnemers.