Dit zijn de antwoorden op veelgestelde vragen

Vraag het ons als je antwoord er niet bij staat

                                       

Veel gestelde vragen

Wat levert deze cursus mij op?

Je schrijft met meer impact, plezier en vertrouwen. Je leert hoe je bewezen psychologische principes toepast op tekst. Je ziet de aanpassingen direct terug in de hoogte van je conversie. Tekst kan je eenvoudig zelf aanpassen en heeft een grote impact op je online succes.

Krijg je een certificaat?

Ja, natuurlijk. Als je de vijf modules hebt afgerond deel je je belangrijkste inzichten en successen. Daarna ontvang je een certificaat van deelname. Je houdt sowieso een jaar lang toegang inclusief de 4 online masterclasses.

Hoeveel tijd kost het?

De online cursus is vergelijkbaar met een training van een dag. Je leert in je eigen tempo. Je kunt ervoor kiezen om twee keer een halve dag in te plannen, of je spreidt het over een aantal weken. De keuze is volledig aan jou. Je houdt sowieso een jaar lang toegang. En elk kwartaal kun je een online masterclass bijwonen.

Heb je er ook iets aan als je teksten uitbesteedt?

Je hoeft niet altijd zelf te schrijven, als je maar kunt beoordelen of een tekst goed is. Juist daarom kiezen veel zelfstandig ondernemers ervoor om mee te doen. Zo worden ze ook een betere gesprekspartner en kunnen ze een betere briefing schrijven.

Tekst is de belangrijkste aanjager voor meer opdrachten, omzet en tevreden klanten. Als jij dan niet kan beoordelen of de tekst goed genoeg is. Wie dan wel? Dan heb je die investering van 179,- euro zo terugverdiend. Je hebt sowieso een jaar lang toegang inclusief de 4 goed bezochte online masterclasses. Hier kun je ook je eigen case aandragen en vragen stellen over neuromarketing en tekst.

Wie doen er al aan de training mee?

Deze training is bedoeld voor iedereen die teksten schrijft of beoordeelt. Dit zijn ondernemers, marketeers, copywriters en communicatieprofessionals.

Veel bekende merken zijn overtuigd en doen mee.

Kan ik mijn teksten met jullie bespreken?

Elke tweede vrijdag van een kwartaal kun je als deelnemer je tekst laten bespreken in de masterclasses copy. Dit is exclusief voor alle deelnemers.

Indien je een second opinion wil op een belangrijke tekst kun je ook 1-op-1 coaching inhuren. Mocht je hier nu al vragen over hebben laat het ons dan weten.

Hoe lang houd ik toegang tot de online cursus?

Je koopt voor 179,- een jaar toegang tot de online cursus inclusief 4 online masterclasses.

Daarna kun je toegang tot de online cursus, updates en masterclasses copy houden voor 49,50 per jaar.